KADROMUZ

AHMET DERMAN - OKUL MÜDÜRÜ

1986 yılında Hatay Kırıkhan´ a bağlı Güventaşı Köyü´nde dünyaya geldi. İlköğrenimini aynı isimle anılan Güventaşı İlkokulu´nda tamamladı. Ortaokulu Kırıkhan Yüksel Acun İlköğretimde, ortaöğretimini Kırıkhan Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi´nde tamamladı. Lisans eğitimi Atatürk Üniversitesi Bayburt Eğiitm Fakültesi´nde tamamladı. Meslek hayatına Bitlis Güroymak Mehmet Akif İlköğretim Okulunda başladı. Sırasıyla; Ceylanpınar Cumhuriyet ilkokulu, Ceylanpınar Başak İlkokulu´nda öğretmenlik yaptı. 2015-2016 eğitim-öğretim yılındaa Bozova Umutlu İlk-Ortaokulu´nda okul müdürlüğü yaptı. 2016 yılında Hassa Yukarı Karafakılı Kızanobası İlkokulu´na tayin oldu. Burada 2 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Kumlu Akpınar İlkokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2 yıl Müdür Yardımcılığı yaptı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı itibariyle okulumuzda görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

TELEFON: 5318739069

E-Posta