.

Okulumuz, 1992 yılından itibaren Hatay ili Kumlu ilçesinde eğitim-öğretim vermektedir. Okulumuz; toplumsal bireylerin yetişmesi ve toplumu oluşturan bireylerin, toplumu ayakta tutması adına sorumluluk alarak çalışmalar yapmakta ve bu çerçevede eğitim vermektedir. Okulumuz toplumsal yaşantının bir parçası olarak, toplumu oluşturan sağlıklı bireylerin yetişmesini ve bireylerin topluma adapte olmasını amaçlarken, toplumsal yaşantının devamını hedeflemektedir. Okulumuz bünyesinde 2 özel eğitim sınıfı, 13 ilkokul olmak üzere toplam 15 sınıf bulunmaktadır. Okulumuzda 203 erkek, 188 kız öğrenci olmak üzere 392 öğrencimiz eğitim görmektedir. Kurumumuzda; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 okul rehber öğretmeni, 1 ingilizce öğretmeni 2 özel eğitim öğretmeni, 13 sınıf öğretmeni olmak üzere toplam 19 personel bulunmaktadır.